Elkészítés: A bulgurt lepirítjuk, majd kétszeres mennyiségű vízben, sóval ízesítve megpároljuk.
A hagymát felaprítjuk és olajon megfuttatjuk, majd hozzátesszük a darált húst, és erős lángon pirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával, majorannával, felöntjük némi folyadékkal, és beledobjuk a leveskockát is. Készre pároljuk, majd a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
A másik hagymát is felaprítjuk és megfuttatjuk az olajon, majd hozzátesszük a káposztát, és azzal is pirítjuk egy kicsit. Felöntjük a borral, majd puhára pároljuk (kuktában 10 perc). A kaprot felaprítjuk és a megpuhult káposztához keverjük.
Egy tepsit vagy jénait kikenünk kevés zsiradékkal, meghintjük morzsával, és rétegenként belesimítjuk a káposztát, majd a bulgurt, arra a darált húst. Azt is meghintjük kevés morzsával, és 200 fokos sütőben 25 perc alatt megsütjük.
Tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.