Elkészítés: A spárga alsó, fás részét törjük le, majd a spárgákat vágjuk félbe. A sárgarépát pucoljuk meg, vékonyan szeleteljük fel. Enyhén sós vízben főzzük pár perc alatt roppanósra, majd szűrjük le, és hűtsük ki egészen.
Egy tálban keverjük össze az olívaolajat, a mézet, a mustárt, a citromlevet, egy csipet sót és az apróra vágott kaprot (ízlés szerint tehetünk több mézet vagy édesítőszert, ha édesebben szeretjük). A dresszinget öntsük a kihűlt zöldségekre, majd kézzel, óvatosan forgassuk össze. Tálalás előtt hagyjuk kicsit állni, hogy az ízek jól összeérjenek.
A mozzarellát vágjuk félbe, majd egy papírtörlővel itassuk le róla a nedvességet, ízlés szerint sózzuk, szórjuk meg borssal, és hagyjuk kb. 10 percig állni. Ezután minden darab sajtot forgassuk bele a kukoricalisztbe, majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába, ezt a műveletsort ismételjük meg még egyszer, majd tegyük be kb. 30 percre a fagyasztóba a bepanírozott sajtdarabokat.
Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, majd a fagyasztóból kivett sajtot óvatosan helyezzük bele. Addig süssük, míg mindkét oldala szép pirosra sül, majd szedjük ki papírtörlőre, hogy a felesleges zsiradékot felszívja (átfordításnál vigyázzuk, óvatosan fordítsuk át).
Tálaláskor halmozzuk a salátát a tányérra, majd helyezzük mellé a rántott mozzarellát, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.