Elkészítés: A csirkecombokat jól befűszerezzük az ételízesítővel és a borssal (a bőrét amennyire lehet, felhúzzuk, alatta is bedörzsöljük). A vajat felolvasztjuk a serpenyőben. A combokat hirtelen pirosra sütjük, majd vízzel felönve fedő alatt forgatva addig pároljuk, amíg puha lesz.
Ha a hús megpuhult, kiemeljük a combokat egy tányérra, és a serpenyőbe öntjük a tejszínt. Hozzákeverjük a kaprot, sóval és borssal ízesítjük, majd addig forraljuk, amíg sűrűsödni kezd. Ha már majdnem kész, belecsavarjuk a citrom levét, és az így elkészült mártásba visszapakoljuk a combokat. Köretnek tésztát vagy rizst tálalunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.