Elkészítés: A hagymát apróra vágom, olajon megpárolom, hozzáteszem a paprikát, adok hozzá egy kis vizet. Mikor a hagymáról a víz elfőtt, beleteszem az edénybe a tököt (én a fagyasztóból vettem ki, kellett kis idő, míg kiolvadt), felengedem vízzel, és főzöm. Közben sózom, borsozom, ételízesítővel meghintem ízlés szerint, és adok hozzá 2 evőkanál ajvárt. Közben az apróra vágott kaprot is hozzáadom, és elkészítem a habarást a lisztből és a tejfölből, nekem egy kis tejet is kellett hozzátennem.
Mikor megfőtt a tök, hozzákeverem a habarást, de előtte hőkiegyenlítést végzek (a forró léből teszek a habaráshoz, hogy nagyjából egyforma hőmérsékletűek legyenek, és a tejföl ne kapjon össze). Kicsit még főzöm, kevergetem, és máris tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.