Elkészítés: A nagyobb szemű krumplikat megpucoljuk, félbevágjuk. A közepükbe mélyedést vájunk, és kívül-belül besózzuk.
A túrót a tejföllel és az ízlés szerinti fűszerekkel, az apróra vágott kaporral jól elkeverjük. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a krumplikat.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és egymás mellé helyezzük a megtöltött krumplikat, majd a kivájt darabokat mellétesszük. Meglocsoljuk kevés olívaolajjal, pici vizet öntünk alá, majd alufóliával lefedjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 50 percig pároljuk, majd a fóliát levéve reszelt sajttal megszórjuk, visszatesszük a sütőbe, és szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.