Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral kikeverem, az olajat apránként adagolva. A sütőporos lisztet hozzáadagolva keverem, végül a tojásfehérjék habját beleforgatom. Kikent, lisztezett 24-30 cm-es tepsibe simítom, közepesen forró sütőben kb. 20 perc alatt megsütöm /tűpróbáig/.
A krémhez a pudingport 1 dl hideg tejben csomómentesre keverem, majd 2 dl tejet felforralok, és sűrűre főzöm vele a pudingot, hűlni hagyom. Közben 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral kikeverek, a kihűlt pudinggal összekeverem, majd kétfelé osztom. Az egyik felébe 2 evőkanál kakaóport keverek.
A világos krémet a tésztára kenem, kicsit dermesztem, majd rákenem a kakaós krémet is. Hűtőszekrénybe teszem, míg 10 dkg étcsokoládét felolvasztok, kevés étolajat teszek bele, majd ezzel bevonom a süteményt. A szeletek helyét bevonalkázom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.