Elkészítés: A tojásfehérjét kicsi sóval elkezdjük verni, majd a cukorral tovább verjük kemény habbá, majd hozzáadjuk a tojássárgákat is, végül lazán beleforgatjuk a lisztet, a sütőport, a kakaóport, a fahéjat úgy hogy ne törjük meg nagyon. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük. Még melegen lehúzzuk róla a sütőpapírt is, feltekerjük.
Közben elkészítjük a krémet: a pudingport megfőzzük, hűlni hagyjuk, vigyázva arra, hogy ne börösödjön meg, többször keverjük meg, és a legjobb, ha az edényre teszünk egy fedőt is. Ha már kissé kihűlt, megkenjük vele a tésztát, a hosszabbik szélére tesszük a banánokat, és innen kezdve feltekerjük.
A mázhoz a hozzávalókat állandó keverés mellett felhevítjük, majd a tekercsre kenjük. A kész sütit hűtőben legalább fél napig hagyjuk dermedni, majd szeletelhetjük. Nagyon finom csokimázzal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.