A pulykamellet sóval, csipős pirospaprikával és őrölt fahéjjal bedörzsöljük. Serpenyőben kevés olajat forrósítunk, beletesszük a húst és mindkét oldalon 2 percig sütjük. Felöntjük a borral és tovább pároljuk. A serpenyőből kivéve tűzálló tálba fektetjük. A hússzeleteket beborítjuk 1-1 szelet füstölt sajttal és baconnal. A serpenyőben visszamaradt boros pecsenyelevet tejföllel kikeverjük és a rakott húsra locsoljuk. A gyümölcsöket megtisztítjuk, felszeleteljük és a hús mellé, a mártásba dugdossuk. Forró sütőben 15-20 percig sütjük. Párolt rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.