Elkészítés: Az apróra vágott szalonnát a megtisztított, finomra vágott hagymával vajban megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott zsemléket, megsózzuk, fűszerezzük, a tojással elvegyített tejet ráöntjük, hozzáadjuk a megsütött, meghámozott gesztenyét és a darált marhahúst.
A megtisztított pulykát nyakánál kezdve felvágjuk, kívül megsózzuk, belül sóval és majoránnával fűszerezzük. A mellét megtöltjük, a nyílást bevarrjuk. Forró olajjal kikent tűzálló tálba helyezzük, a vajjal leöntjük, vízzel locsolva, közepes tűzön 1-2 órát sütjük.
Salátával, sült almával, sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.