Elkészítés: A megtisztított, kockákra vágott almát kb. két dl vízzel és a mézzel felteszem főni. Kis fahéjat szórok bele, hogy finomabb legyen. Közben egy narancs héját tálkába reszelem, majd megtisztítom és vékony kis szeletekre vágom az összes narancsot. Amint az alma megfőtt, leszűröm és pürésítem. Belekeverem a narancsot és a tojások sárgáját. Kis felolvasztott vajon megpirítom a lisztet (vagy grízt, vagy zsemlemorzsát), majd felöntöm a tejjel, és sűrű krémmé főzöm. Hozzákeverem a narancsos almához. A tojásfehérjéket kemény habbá verem, és beleforgatom a pépbe. A kész alapanyagot kivajazott, zsemlemorzsázott sütőtálba öntöm, előmelegített sütőben kb. fél óra alatt megsütöm. Közben gőzfürdő felett felolvasztom a csokoládét, rakok bele egy kis étolajat, hogy folyósabb legyen, és belerakom a narancshéjat is. A szép barnára sült felfújtat meglocsolgatom vele, esetleg egy kis tejszínhabot is elbír...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.