Elkészítés: A karalábét és a burgonyát meghámozzuk. Az egyik karalábéból golyókat kanyarítunk. A többi karalábét, burgonyát, vöröshagymát nagyobb kockákra vágjuk.
A felhevített vajon a vöröshagymát megpároljuk. Hozzáadjuk a zöldségkockákat, ízesítjük, és 1 liter vízzel felöntve felforraljuk. Belekeverjük az ételízesítőt, és fedő alatt puhára főzzük.
Közben a sonkaszeleteket felcsíkozzuk, a karalábégolyókat forrásban lévő sós vízben kicsit főzzük.
A levest a bazsalikommal ízesítjük
és összeturmixoljuk. Végül tejszínnel gazdagítjuk, sóval, ételízesítővel,
borssal pikánsra fűszerezzük.
A sonkát és a karalábégolyókkal együtt a forró levesbe tesszük. Petrezselyemzölddel megszórjuk. Friss kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.