Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kettéosztjuk, kinyújtjuk, 2 lapot sütünk belőle.
A vaníiliás krémhez a a pudingporokat a liszttel elkeverjük, majd a tejjel és a vízzel megfőzzük, ha kihűlt, a cukorral habosra kevert margarinnal összekeverjük.
A karamellás krémhez a 6 csapott evőkanál kristálycukrot megpirítjuk, 1 dl meleg vízzel felengedjük, langyosra hűtjük. A tejszínt felverjük 2 csomag fixálóval, majd a kihűlt karamellt is hozzákeverjük.
Az egyik lapra egyenletesen rákenjük a vaníliás krémet, majd erre a karamellás krémet. A másik lappal befedjük.
A tetejére a 12 dkg porcukrot a karamellás pudingporral, 2 kanál forró vízzel és 2 kanál étolajjal jól összekeverjük, és a tészta tetejére kenjük.
Hűtőbe tesszük, másnap lehet szépen szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.