Elkészítés: A tésztához a lisztet összedolgozzuk a cukorral és a vajjal, fél órát pihentetjük a hűtőben.
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. Kivajazunk egy piteformát, és a kinyújtott tésztát belefektetjük, az oldalára is jusson! A sütőben 8 percig sütjük.
Közben a nektarint megmossuk, kimagozzuk, cikkekre vágjuk, összeforgatjuk 2 evőkanál cukorral. Az elősütött tésztát kirakjuk a cikkekkel, és 25 percig sütjük.
A maradék cukrot egy teflon serpenyőben karamellizáljuk, majd a megsült pite tetejére locsoljuk. Langyosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.