Előkészítés: A karfiolt és a brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük. A citrom levét kifacsarjuk, a hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Sós vizet forralunk, a karfiolt és a brokkolit 15 percig főzzük benne, majd a saját levében hagyjuk kihűlni. Leöntjük a levét, a zöldféléket lecsepegtetjük, megszáradni hagyjuk. A hagymához adjuk a citromlevet, a joghurtot és az olívaolajat, sózzuk, megszórjuk frissen őrölt borssal, és homogén öntetté összedolgozzuk. A megfőzött zöldséget tálba tesszük, összekeverjük az öntettel. Egy serpenyőben - zsiradék nélkül - világosra pirítjuk a szezámmagot, és a zöldségek tetejére szórjuk. Azonnal tálaljuk.
1 adag: 135 kcal
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.