Elkészítés: Az olajban a karikára vágott sárgarépát dinszteljük - míg szint nem kap az olaj. Megszórjuk a liszttel, és addig pirítjuk együtt, míg a liszt a nyersességét el nem veszti. Felengedjük 1,5-2 liter vízzel, és feltesszük főni.
1-1 csipet tárkonyt, kakukkfüvet, zsályát egy teatojásba tesszük, és a zellercikkel, a fehérrépával és a karfiolrózsákkal együtt a levest felforraljuk.
Amikor felfőtt a leves, akkor tesszük bele a rizst, hogy le ne ragadjon.
Sózzuk, borsozzuk, reszelünk bele szerecsendiót.
Ha már majdnem készre főtt, beletesszük a többi tárkonyt, és a tejföllel behabarva készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.