Elkészítés: 3 dkg vajból 5 dkg liszttel nagyon világos rántást készítünk. Felengedjük a tejjel, és állandóan keverve addig főzzük, amíg az edény falától elválik. Langyosra hűtjük, majd simára keverjük a tojássárgákkal és kevés sóval. Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a habbá vert fehérjét. Vajjal kikent tepsibe terítjük /kb. 20x30 cm/, és világosra sütjük.
A karfiolt sós vízben megfőzzük, leszűrjük, villával összetörjük. Hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, reszelt szerecsendióval ízesítjük. A kisült lapra kenjük, feltekerjük, és reszelt sajttal meghintve az előmelegített, 200 fokos sütőbe tesszük, amíg a sajt megpirul a tetején. Aki szereti, a töltelékbe tehet párolt répát és zöldséget is. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.