Elkészítés: Összekeverem a hozzávalókat a nokedlihez - aki nem gluténérzékeny, az készítsen hagyományos nokedli tésztát -, forrásban lévő sós vízbe szaggatom, készre főzöm, majd leszűröm.
1 fej vöröshagymát karikára vágok, és forró olajban kisütöm, majd ezt használom a díszítéshez.
A maradék 2 fej vöröshagymát lereszelem nagylukú sajtreszelőn, serpenyőbe teszem, némi zsiradékon megpirítom, hozzáadom a kifőtt nokedlit, így is pirítom néhány percig, majd hozzáadom a reszelt sajtot és a snidlinget, fedő alatt - néhányszor átkeverve - további 10 percig sütöm.
Ha elkészült, az előre elkészített hagymakarikákkal és apróra vágott snidlinggel tálalom. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.