Elkészítés: A húst vékony, kis szeletekre vágjuk, besózzuk, borsozzuk, majorannával megszórjuk. Mindkét oldalát a húsoknak kevés olajon fehéredésig sütjük, majd kivesszük.
A hagymát vékonyra szeleteljük, a sárgarépát, karalábét vékony szeletekre vagy csíkokra vágjuk, reszeljük.
Ugyanabban az olajban, amiben a húst sütöttük, belerakjuk a zöldségeket, hozzá bazsalikomot, esetleg még egy kis majorannát, sót, és puhára dinszteljük.
A mártáshoz a tejet, lisztet, sót sűrűre főzzük, majd a gázról levéve belekeverjük a tejfölt.
A krumplit vékony szeletekre vágjuk, vagy csíkokra reszeljük.
Egy tepsit kicsit kiolajozunk, lerakunk egy réteg krumplit, ráterítjük a hússzeleteket, rá egy adag mártást, majd újabb krumpliréteget, rá a zöldségeket, majd a maradék mártást, a maradék krumplit, és végül reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 1,5 órát sütjük fedő alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.