Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd sütőpapírral bélelt nagyméretű gáztepsiben 3 lapot sütünk egymás után.
1 lapot összetörünk,vaníliás cukorral elkevert tejben áztatjuk, majd krémesre keverjük a töltelék többi hozzávalóival.
A tölteléket rásimítjuk az első lapra, majd befedjük a 2. lappal.
A máz hozzávalóit vízgőz felett keményre verjük, majd a felső lapra simítjuk - vagy ízlés szerint cifrázhatjuk.
Előmelegített sütőbe tesszük egy kis időre száradni. Másnap szeleteljük a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.