Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. A mascarponet a cukorral habosra keverjük, majd sorban hozzáadjuk a tojások sárgáját. Végig a robotgép magas fordulatszámával dolgozzunk. Mehet bele 2-3 reszeletnyi narancshéj (előtti erősen sikáljuk meg a héját és jól mossuk meg) és narancslé. A végén óvatosan, már gép nélkül keverjük hozzá az előtte felvert fehérjét, a zabpelyhet és a darált kávét.
Kanalazzuk pohárba, tegyük legalább 1 órára hűtőbe pihenni. Majd fogyasztás előtt szórjuk meg zabpehellyel és díszítsük naranccsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.