A csirkemellet megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Egy serpenyőben forró olajon megpirítjuk a csirke mindkét oldalát, majd egy kis vizet öntünk hozzá. (A hús akkor tökéletes, ha már könnyen bele tudjuk szúrni a villát.)
Közben elkészítjük a habarást is. A lisztet kikeverjük a kefirrel és ízlés szerint hozzáadjuk a sót, borsot, petrezselymet is. A kefires keveréket a húsra borítjuk, majd összeforraljuk. Sült krumplival, rizzsel vagy salátával is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.