Elkészítés: A tésztához valókat összekeverem, mintha kefires tésztát csinálnék, a kefirt a végén apránként adom hozzá, hogy ne legyen túl híg, de nagyon sűrű sem. Lehet, hogy nem kell hozzá az egész kefir, ez a liszttől függ. Kevés reszelt citromhéjat is teszek bele.
A cukrot kevés egy evőkanál olajjal megolvasztom, karamellizálom, a citrom levét hozzáteszem, majd a szilvákat ezen egy kicsit karamellizálom. Teflonos edényben célszerű ezt csinálni. Közepes tepsibe sütőpapírra öntöm a tésztát, és a szilvát a tetején egyenletesen elosztom. 175 fokos sütőben kb. egy órát sütöm. Ezt a fajta tésztát viszonylag sokáig kell sütni. Porcukorral megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.