A zselatinlapokat kb. 5 perc alatt hideg vízben felpuhítjuk. A narancsot forró vízben megmossuk, majd megszárítjuk, a héja felét vékonyan lehámozzuk, finom csíkokra vágjuk és félretesszük. A maradék narancshéjat lereszeljük, majd elkeverjük a kefirrel, a porcukorral és a vaníliás cukorral. A lecsepegtetett zselatint kis láng felett felolvasztjuk, és óvatosan a kefirbe keverjük. 10-15 percre a hűtőbe tesszük, míg félig megkeményedik. A tejszínt kemény habbá verjük, és a kefires krémbe keverjük. Legalább 2 óra hosszára visszatesszük a hűtőbe. A mentolos krémmel töltött csokoládét a tejjel pürésítjük. A kefires habból kis gombócokat szedünk, és meglocsoljuk a mentaszósszal. A lecsipkedett mentalevelekkel és a narancshéjjal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.