A zselatinlapokat kb. 5 perc alatt hideg vízben felpuhítjuk. A narancsot forró vízben megmossuk, majd megszárítjuk, a héja felét vékonyan lehámozzuk, finom csíkokra vágjuk és félretesszük. A maradék narancshéjat lereszeljük, majd elkeverjük a kefirrel, a porcukorral és a vaníliás cukorral. A lecsepegtetett zselatint kis láng felett felolvasztjuk, és óvatosan a kefirbe keverjük. 10-15 percre a hűtőbe tesszük, míg félig megkeményedik. A tejszínt kemény habbá verjük, és a kefires krémbe keverjük. Legalább 2 óra hosszára visszatesszük a hűtőbe. A mentolos krémmel töltött csokoládét a tejjel pürésítjük. A kefires habból kis gombócokat szedünk, és meglocsoljuk a mentaszósszal. A lecsipkedett mentalevelekkel és a narancshéjjal díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.