Elkészítés: A megtisztított burgonyát felkockázzuk, majd a zöldségalaplében közepes lángon főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Ízesítjük sóval, borssal, valamint tárkonnyal. Amint megfőtt a burgonya egy botmixer segítségével krémesre turmixoljuk levesünket, majd alacsony lángra a tűzhelyre visszahelyezve, keményítővel elkevert tejföllel vagy tejszínnel sűrítjük. Ha szükséges, utánaízesítjük.
A hagymát kb. fél cm vastag karikákra vágjuk, majd karikáira szedjük, lisztben megforgatjuk, és forró olajban ropogós aranybarnára sütjük. Egy papírtörlővel bélelt tálra szedjük, hogy a felesleges zsíradék lecsöpögjön.
Krémlevesünket a sült hagymakarikával és a morzsolt kéksajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.