Elkészítés: A margarinból, a cukorból és a vaníliás cukorból szirupot készítünk és kihűtjük. A kekszet két részre osztjuk, az egyik feléhez 5-6 g kakaóport teszünk, a másik feléhez egy mandulaaromát keverünk. Ezután a szirupot fele-fele arányban a kekszekhez öntjük, valamint az 5-5 evőkanál tejet, és jól eldolgozzuk. Veszünk egy kisebb tepsit vagy edényt, aminek az alját folpackkal kibéleljük, és a kakaós masszát belenyomkodjuk szép egyenletesen, erre pedig a zöld massza kerül. Csokit reszeljünk a tetejére!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.