Előkészítés: A margarint felolvasztjuk, és hagyjuk kissé kihűlni. Alufóliával kibélelünk egy téglaalakú sütőformát.
Elkészítés: A porcukrot a tojással, a kakaóval, a kávéporral és a rummal habosra keverjük. Lassan beledolgozzuk a margarint. A krém felét félretesszük. Egy sor kekszet fektetünk a sütőformába, megkenjük a krémmel, majd újabb sor keksz és újabb réteg krém következik, amíg a hozzávalók elfogynak. Betesszük a hűtőbe, hogy megdermedjen. Kiborítjuk a formából, lehúzzuk a fóliát, és a tortát bevonjuk a félretett krémmel. Oldalát villával becsíkozzuk, tetejét csokis keksszel, cukorral díszítjük. Tálalásig hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.