Elkészítés: Megfőzöd a pudingokat a szokásos módon, amilyen édesen szereted. A forró pudingba beletördelsz annyi kekszet, hogy jó sűrű legyen. Számítsd bele, hogy a keksz a nedvességet magába szívja - ki kell tapasztalnod, hogy mennyit tegyél bele. Egy 24 centis kerek tortaforma alját kirakod kekszekkel, meglocsolod langyos, rumos tejjel. Erre öntöd rá a pudingos kekszet. Ha elkészültél vele, tedd hűvös helyre, míg teljesen lehűl. A tetejére rakj gyümölcsöt (barack, eper, málna, stb.), és a szokásos módon főzz rá tortazselét. Ha kihűlt, vedd ki a formából és tejszínhabbal tálald!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.