Elkészítés: 1. Megtisztítjuk a zöldségeket, a kelbimbót félbe, a sárgarépát karikára, a paprikát csíkokra, a vöröshagymát nagy, a fokhagymát apró kockákra vágjuk.
2. A wokot felmelegítjük, majd a forró wokba olajat öntünk (oldaláról csurogjon a közepe felé, így befedve az egész edényt).
3. Betesszük az edénybe a zöldségeket, először a felezett kelbimbókat, majd a répát és a hagymákat, kissé pirítjuk, majd utolsóként a paprika következik.
4. Amikor fogkemények a zöldségek, felöntjük a vízzel, majd beletesszük a wok tésztát (szárazon).
5. Összefőzzük, amíg a tészta is fogkeményre puhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.