Elkészítés: A vastag hússzeleteket lapjával felvágjuk, de nem vágjuk ketté. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
A töltelékhez a szalonnát pici kockákra vágjuk, a kelbimbókat roppanós puhára pároljuk. A szalonnadarabokat, a párolt kelbimbót és a reszelt sajtot összekeverjük, közben sóval, borssal fűszerezzük.
Ezután a tölteléket a felnyitott hússzeletekre halmozzuk, ráhajtjuk a húst, és fogvájóval vagy hústűvel több helyen megtűzzük.
Lisztbe, sóval felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Felforrósított olajba tesszük, és a tüzet mérsékelve, mindkét oldalát lassan átsütjük.
Sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.