Elkészítés: A bacont és a lilahagymát apróra felkockázzuk, a kelkáposztát ízlés szerint felvágjuk, de ne legyen túl apró.
Egy serpenyőben elkezdjük zsírjára sütni a bacont, majd amikor már kezd színt kapni, hozzáadjuk a fenyőmagot, és tovább pirítjuk, hogy szép aranybarna legyen. Ezután hozzáadjuk az apróra felvágott hagymát, majd pár percig együtt pirítjuk tovább.
Végül beletesszük a felvágott kelkáposztát, ízlés szerint sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, és alaposan összekeverjük. Pár percig tovább pároljuk, hogy a káposzta kicsit összeessen, majd egy pici vizet aláöntve puhára pároljuk. (Éppen csak egy pici vizet kell aláönteni, és addig főzni, míg a víz teljesen elpárolog.)
Ezután belecsipkedjük a mozzarrellát és belereszeljük a sajtot, majd összemelegítjük hogy a sajt szépen a káposzta és a bacon közé olvadjon. Ha szükséges, még utána fűszerezzük.
Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, és rögtön a sajtos-baconös káposztára tesszük. Alacsony hőfokon, óvatosan összekeverjük, összemelegítjük.
Az elkészült tésztát rögtön tányérra szedjük, majd reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.