Elkészítés: A tonhal levét lecsepegtetjük, a halat mély tálban villával összetörjük. A sárgarépát és a keménytojást lereszeljük, a hagymát, a petrezselyemzöldet, a csemegeuborkát apróra vágjuk, lazán hozzákeverjük a halhoz.
Majonézt készítünk, amelyet ízlés szerint fűszerezünk és összekeverjük a zöldséges hallal. Ha szükséges, utánaízesítjük sóval, borssal.
A bolti majonézt joghurttal vagy sovány tejföllel, mustárral, sóval, borssal lazíthatjuk.
Letakarjuk fóliával, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.