Elkészítjük a krémeket. A tojáskrémhez a tojást felaprítjuk, a sajtot lereszeljük, majd a fűszerekkel, krémsajttal és a többi hozzávalóval óvatosan összekeverjük.
A halkrémhez a halat villával összetörjük, majd a többi hozzávalóval összekeverjük. Az így kapott krémekkel rétegezzük a kenyeret. A tetejére tojáskrém kerüljön.
Díszíthetjük reszelt sajttal és kaporral vagy rákkal.
Egy nappal a tálalás előtt készítsük, és tálalásig tartsuk hűtőben. Ha az oldalát egyenesre vágjuk, bevonjuk krémmel, majd apróra vágott kaporral behintjük, még mutatósabb. Friss salátával vagy savanyúsággal kínáljuk.
Megjegyzés
Gyorsan elkészülő, laktató étel.
A receptet Riina küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.