Elkészítés: A vizet a csipet sóval és a margarinnal felforraljuk, majd hozzáadjuk a lisztet, és alaposan összekeverjük. Pár percig kevergetve addig pirítjuk a tésztát, míg teljesen elválik az edény falától (folyamatosan keverni kell, nem fog leégni!!!).
Ezután levesszük a tűzről, hozzáadunk 1 egész tojást, majd jól összekeverjük. Ezután hozzáadni a második tojást, és úgy is jól összekeverjük. Végül a harmadik tojást felütjük egy tálba, és hozzákeverjük a sütőporral, majd szintén a masszához keverjük. Pár perc alatt szép simára keverjük a tésztát.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztából vizes kézzel diónyi golyókat formálunk, majd távolabb egymástól ráhelyezzük a sütőpapírra. (Sütés közben alaposan meg fognak nőni!)
A sütőbe egy kisebb edénybe vizet teszünk, majd előmelegítjük. Ezután az előmelegített kb. 200 fokos sütőbe helyezzük a tepsit, majd pár perc alatt szép aranybarnára sütjük a fánkokat. Amikor már szépen megsültek, a gázt elzárjuk, a sütőajtót résnyire kinyitjuk, és így hagyjuk kihűlni a tésztát.
A krémhez a tojások sárgáját egy tálba tesszük, a cukor felével, a vaníliás cukorral és egy kevés tejjel simára keverjük. Ezután egyesével hozzáadjuk a pudingport, és addig keverjük, hogy sima állagú legyen. A maradék tejet a maradék cukorral feltesszük forrni, majd állandó keverés mellett hozzákeverjük a pudingos keveréket. Kevergetve pár perc alatt sűrű masszává főzzük.
A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd apránként, óvatosan a forró masszához keverjük, majd kihűtjük.
A habtejszínt kemény habbá verni.
A kihűlt fánkok tetejét levágjuk, majd a pudingos krémmel megtöltjük. Tetejére rákanalazni (vagy habkinyomóval rányomjuk) a felvert tejszínhabot. Végül visszahelyezzük a levágott kis tésztalapot, majd a tetejét porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.