Elkészítés: A jázminrizst 1,5 x-es mennyiségű vízben ízlés szerint sózva puhára pároljuk.
A karajszeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukon. Serpenyőben felhevítjük a kevés olajat, és hirtelen kisütjük rajta a hússzeleteket, oldalanként 4-5 perc szükséges. (Tovább ne süssük, különben kiszárad!) Amikor már mindkét oldaluk szépen megsült, adjuk hozzá az ananászkarikákat, és hagyjuk azokat kissé karamellizálódni, majd szórjuk meg a kínai ötfűszer keverékkel.
Ezalatt egy kis tálban keverjük össze a paradicsompürét, a szójaszószt, nádcukrot és egy kis vizet, öntsük a szószt a húshoz és az ananászhoz, és közepes lángon forraljuk be, célunk, hogy kissé besűrűsödjön.
Illatozó friss jázminrizzsel tálaljuk, amelyet alaposan szórjunk meg frissen aprított korianderzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.