Elkészítés: A zöldségeket megmosom, az elöregedett leveleket leveszem, a saláta zsengébb részét felaprítom. Felkockázom az uborkát, a paradicsomot és a füstölt sajtot. Felkarikázom a lilahagymát és a retket. Mindezt egy nagy tálba teszem, megsózom, összeforgatom. Nem baj, ha törik a paradicsom, úgy még finomabb lesz! Elkészítem az öntetet: a joghurtba teszek kb. 3 evőkanál majonézt és ízlés szerint cukrot (legalább fél evőkanálnyit). Az öntetet a salátára öntöm, összeforgatom, és legalább egy fél órára, órára a hűtőbe teszem, hogy a füstölt sajt és a hagyma íze átjárja a salátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.