Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, a tojásfehérjét a végén, kemény habbá verve beleforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A krémhez a sűrített tejet lassú tűznél addig főzzük, míg karamellázódik, langyosra hűtjük, majd belekeverjük az oldott zselatint.
Elkezdjük felverni a tejszínt, majd amikor majdnem kemény, belecsurgatjuk a sűrített tejet. Ezzel keményre verjük.
A kihűlt tésztát kettévágjuk, és a krémmel megtöltjük. A tetejét az olajjal elkevert felolvasztott tortabevonóval borítjuk, az olvasztott fehér csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.