Elkészítés: A tojásfehérjét felverjük, apránként hozzáadjuk a cukrot. Egy kerek, kapcsos tortaformába sütőpapírt teszünk, beleszórjuk a diót, erre öntjük a habot. Ezt a masszát 1 órán át 150 fokos sütőben szárítjuk. Mikor kész, hagyjuk hűlni, majd tálcára borítjuk. A krémhez a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, a pudingokkal, a liszttel és kb. fél liter tejjel. A maradék tejet felforraljuk, és belefőzzük ezt a masszát. Mikor kész, a fele krémbe beletördeljük a csokit. A krémeket hűlés közben néhányszor megkeverjük, hogy ne bőrösödjön be, majd fél-fél margarint belekeverünk.
A diós szárított alap köré ajánlatos a tortaformát visszakapcsolni. Úgy halmozzuk rá a krémeket, hogy felváltva egy kanál sárga, egy kanál barna krémet teszünk. Ezt mindaddig folytatjuk, míg van krémünk. Ha kész, hagyjuk kihűlni, majd körülvágjuk késsel, levesszük róla a formát. A tejszínt habbá verjük, és ezzel kenjük be a tortát kívülről.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.