Elkészítés: A 4 tojást 15 deka cukorral habosra keverjük. A 25 deka lisztet összekeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral és a kakaóval, ezt a tojásos keverékkel összedolgozzuk, és annyi tejet öntünk hozzá, hogy közepes sűrűségű masszát kapjunk. Amennyire lehet, csomómentesre keverjük, majd kikent, lisztezett, széles tepsibe öntjük, és közepes lángon kisütjük a sütőben. Ha megsült, tegyük félre hűlni.
A hűlési idő alatt készítsük el a habot: a 4 deci tejfölt összekeverjük a 4 deci habtejszínnel, belevegyítjük a fél citrom levét, majd habverővel felverjük. A kihűlt tésztára kenjük (a tepsiben marad a tészta), és egyenletesen eloszlatjuk. A kvwit meghámozzuk, és vékony karikákra szeljük. Ezt tesszük a tetejére.
A tortazselét a csomagoláson megadott módon elkészítjük, és leöntjük vele a süti tetejét. Egy éjszakára hűvös helyre tesszük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.