3 tojásfehérjéből verjünk kemény habot, tegyük bele a glukonon és a Canderel por felét. Verjük tovább, adjuk hozzá a 3 tojássárgáját, végül a liszt felét. Öntsük sütőpapírral kibélelt tepsibe. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon süssük körülbelül 10 percig (sütőforma mérete: 32 X 22cm). Készítsük el ugyanígy a másik lapot is.
A krémhez áztassuk 3 dl vízben a zselatint, tegyük bele a két csomag pudingport, és keverjük simára. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, tegyük bele a fruktózt, verjük tovább.
Forraljunk fel 4 dl vizet, főzzük bele a zselatinos pudingmasszát, édesítsük folyékony édesítővel. Főzzük sűrűre, utána óvatosan főzzük bele a felvert tojáshabot.
Az egyik lapra kenjük rá a krémet. A másik lapot vágjuk 24 egyforma kockára és helyezzük rá a krém tetejére. Ha kihűlt, 1 órára tegyük hűtőbe.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.