Elkészítés: A kekszet elkeverjük a többi száraz hozzávalóval, hozzáadjuk a kávét, kb. 1 dl tejet, az aromát, és elkezdjük összeállítani a tésztát. Jól nyújthatónak kell lennie, szóval valószínűleg felveszi azt a 1,5 deci tejet. Aki szereti, a tej egy részét helyettesítheti lekvárral is. Ha megvan, veszünk egy kb. 50 cm hosszú fóliadarabot, szépen kiterítjük, és azon kinyújtjuk a tésztát, szép egyenletesen.
A töltelékhez a puha vajat kikeverjük a cukrokkal, beleforgatjuk a kókuszt és a tejszínt, majd egyenletesen megkenjük vele a barna masszát. Hosszabbik oldalánál fogva feltekerjük, becsomagoljuk, és 2-3 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Tálalás előtt a külsejét is megszórhatjuk kókuszreszelékkel, és éles késsel felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.