Elkészítés: A kekszet a kakaóval és a cukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, a rumot és az olvasztott vajat. Félkemény tésztát gyúrunk belőle, majd fél órára hűtőbe tesszük dermedni. Eközben elkészítjük a krémet.
A szobahőmérsékletű vajat a porcukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és összekeverjük.
Ezután sütőpapírral letakart deszkán a tésztát fél centisre nyújtjuk kókuszreszelékbe mártott sodrófával. Így nem ragad rá a tészta. Ha kinyújtottuk, rákenjük egyenletesen a krémet, és szorosan feltekerjük a sütőpapír segítségével. Egy tálcára kókuszt szórunk és megforgatjuk benne a tekercset. Ha túl hosszú a tekercs, vágjuk félbe, így könnyebb forgatni is. Ezután letakarjuk alufóliával, és hűtőbe tesszük 1-2 órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.