Elkészítés: A tésztához a 4 egész tojást a 13 evőkanál cukorral, 1dl étolajjal, 1 dl tejjel, 13 evőkanál liszttel és 1 csomag sütőporral összekeverjük. A tésztát elfelezzük, felébe 2 evőanál kakaóport és 1 evőkanál tejet keverünk.
Sütőzsírpapírral bélelt tepsibe öntjük a barna masszát, és addig sütjük, hogy az állagára kenhető legyen a következő krém: 5 dl tejet 3 evőkanál liszttel, 5 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral felfőzünk, és belekeverünk 20 dkg kókuszreszeléket. Ezt a krémet a barna tésztára simítjuk, és ráöntjük a sárga masszát, együtt készre sütjük.
A tetejére a csokit vízgőz felett felolvasztjuk 1 evőkanál olajjal, és a süteményre kenjük. Ha megdermedt, szeleteljük, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.