Elkészítés: A csirkemellet letisztítjuk és vékony csíkokra vágjuk. A páchoz valókat összekeverjük, ebbe forgatjuk a csirkemellcsíkokat, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje. Lefedjük, és 1 napig állni hagyjuk hűtőben.
A karalábét és a sárgarépát vékonyan felszeleteljük. Wok edényben forró olajban megpirítjuk, szójaszósszal és 1 kanálnyi cukorral együtt, majd egy nagy tálba öntjük. A keleti zöldségkeveréket is megpirítjuk egy kis reszelt fokhagymával és szójaszósszal együtt, majd ezt is a nagy tálba öntjük. A póréhagymát is felkarikázzuk, majd kevés olajon ezt is kisütjük, végül a csirkemellcsíkokat pirítjuk meg a gyömbérpasztával és kevés szójaszósszal. Ha megpirult, rászórjuk a kókuszreszeléket, ezzel már csak átforgatjuk, és a tálba öntjük.
A rizstésztát a leírásnak megfelelően elkészítjük. Egy nagy edényben az egészet összekeverjük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.