Előkészítés: A vaníliás krémporból a tejjel, a cukorral krémet készítünk, majd félretesszük.
Elkészítés: A tésztához a lisztet, a cukrot, a tejet, a tojást és egy csipet sót simára keverünk. Annyi vizet illetve szódavizet teszünk hozzá, hogy palacsintatészta-sűrűségű tésztát kapjunk. Belekeverjük a kókuszreszeléket. Forró, kiolajozott serpenyőben a szokásos módon palacsintákat sütünk. A barackokat megmossuk, elfelezzük, kimagozzuk. A cukrot karamellizáljuk, rátesszük a barackokat. Összeforgatjuk, ha kell, kevés vizet öntünk alá, és amikor a karamell felolvadt, levesszük a tűzről. Betöltjük a palacsintákat a krémmel, összehajtjuk, tányérra tesszük, és a tetejére öntjük a karamellizált barackokat. Ízlés szerint porcukorral meghintve tálaljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 384 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.