Elkészítés: A krémhez a tojássárgákat a pudingporral, a cukorral és 1 dl tejjel simára keverjük. A kókuszreszelékkel együtt, a többi forrásban lévő tejhez öntjük, és sűrűre főzzük. Hűlni hagyjuk.
A tésztához a fehérjéket csipet sóval kemény habbá verjük, majd apránként hozzádolgozzuk a cukrot. Mikor kellőképpen kemény és fényes, a liszttel elkevert kókuszreszeléket beleforgatjuk. Közepes tepsiben 170 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, és 2 lapra vágjuk.
A kihűlt pudingos krémet habosra keverjük, és apránként hozzádolgozzuk a szobahőmérsékletű vajat.
A krémet kettéosztva megkenjük a lapokat, végül a tetejét a durvára vágott pirított mandulával megszórjuk.
Hidegen kicsit kidermesztjük, majd tetszés szerinti formára felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.