Elkészítés: A tésztához a vajat felolvasztjuk, majd a porcukorral, a vaníliás cukorral, a mézzel, a tojással és a citromhéjjal jól összekeverjük. A lisztet a sütőporral eldolgozzuk, majd a tejjel felváltva, apránként a cukros masszához adjuk. Egy kivajazott, belisztezett nagy tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben közepes lángon 20-25 percig sütjük.
Ezalatt elkészítjük a mázat. A vajat felolvasztjuk, majd a porcukorral habosra keverjük. A kakaót, a rumot, a tejet hozzáadjuk, az egészet lábasba öntjük, és közepes lángon, kevergetve felforraljuk. A tűzről levéve kicsit hűlni hagyjuk.
Az időközben elkészült tésztát a tepsiből vágódeszkára borítjuk, még melegen tetszés szerinti kockákra vágjuk /4x4 cm/. A még ugyancsak meleg csokoládémázba mártjuk, végül kókuszreszelékben megforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.