Elkészítés: 1. Elősütöm a kolbászokat serpenyőben.
2. Amíg sülnek a kolbászok, addig felszeletelem a csirkemellet és lesózom.
3. Felvágom a cukkinit kb. 1-2 cm-es csíkokra.
4. Kiterítek a konyhapultra egy kb.50 cm-es darab alufóliát, a közepére ráfektetem a csirkemelleket téglalap alakban jó közel egymáshoz, az alufólia végén maradjon 5-5 cm hely.
5. A megsült kolbászokat hosszában kettévágom, és a fél kolbászkákat pár csík cukkinivel ráhelyezem a csirkemellre.
6. Jó szorosan feltekerem az egészet hosszában, és megcsavarom a végeit, mint egy nagy szaloncukornak. Ezt addig folytatom, amíg van csirkemell, kolbász és cukkini is.
7. Az elkészült *szaloncukrokat* nagy tepsire teszem, és kb. 35-40 perc alatt 180-200 fokon megsütöm.
8. Amíg sülnek a tekercsek, elkészítem a tört burgonyát köretnek. A burgonyát sós vízben puhára főzöm, leszűröm, villával összetöröm, majd még melegen krémesre keverem a tejszínnel. Ha szükséges, sózom.
9. Ha a hús megsült, vágódeszkára teszem, 10-15 percet pihentetem, majd kibontom, felvágom tetszés szerint, majd a tejszínes burgonyával tálalom. Díszítésnek használhatunk szárított petrezselymet és pirospaprikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.