Előkészítés: A gombafejeket, ha nem túl piszkosak, elég csak törlőkendővel megdörzsölni, ha viszont sok föld tapadt rájuk, akkor érdemes vízzel lemosni, és gyorsan megszárítani őket. A gombaszárakat elválasztjuk a kalaptól, és apróra vágjuk. A kalapokat félre rakjuk. Megtisztítjuk, felaprítjuk a hagymát, a fokhagymát és a paprikát. A kolbász héját lehúzzuk, a kolbászt kis darabokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, megpároljuk benne először a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát is. Amikor megpirultak, belerakjuk a felvágott gombaszárakat, és addig sütjük, amíg a gomba leve elpárolog. A kolbászt is a serpenyőbe szórjuk, és a fokhagymával ízesítjük. Lassú tűzön 8 percig sütjük. Közben megmossuk és felaprítjuk a petrezselymet. Az ételt sóval és borssal ízesítjük, figyelembe véve, hogy a kolbász eleve sós. Utána megszórjuk a petrezselyemmel és összekeverjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A gombafejeket megtöltjük a serpenyőben készült töltelékkel, és tűzálló tálba rakosgatjuk. Addig sütjük, amíg a gombák kissé megpirulnak. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.