Elkészítés: Megtisztítjuk, kibelezzük a - legalább 1,5 kilós - balint, majd beirdaljuk 3 mm körüli sűrűségben. Kívül-belül őrölt borssal, sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott vagy fokhagymaprésen átnyomott fokhagymát dörzsölünk az irdalásba. Füstölt szalonnát és paprikás kolbászt vékony szeletekre, csíkokra vágunk, és végig a hal testén sűrűn megtűzdeljük ezekkel a szeletkékkel.
Forró sütőben, kevés olajon, a kisült zsírral kenegetve ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.