Elkészítés: A karajszeleteket megmosom, majd felszúrom hegyes, éles késsel úgy, hogy egy 3-4 cm-es lyuk legyen. A széléig vágok vigyázva, hogy maradjon egy kis perem, amely egyben tartja a húst. Majd kívülről sózom, borsozom. A kolbásztölteléket - ha disznóvágáskor csináljuk, akkor a kolbásztöltőből (hurkatöltő) töltöm a húsba - ha simán, akkor habzsákból a legegyszerűbb.
Töltés után a lyukat hústűvel lezárom, majd zsírozott tepsibe teszem kevés vízzel, és fóliával letakarva közepes lángon (kb. 150 fokon) 15-20 percig mindkét oldalát párolom, majd a fóliát leveszem, és a zsírral (kevés sör nem ront rajta) locsolgatva mindkét oldalát megpirítom.
Krumplipürével tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.